stirre i senk+ nett handel

#pooralex

Hallo alle sammen <3 Jeg vet jeg ikke blogga i forgårs, jeg var på besøk hos venninna mi og hadde derfor ikke anledningen til å skrive i går. Jeg begynnte å skrive på dette innlegget i går men, så kom liggebesøket (les videre og du vil forstå).

I forgårs så gikk jeg og venninna mi hjem til henne, og så syke som vi begge er så fikk vi for oss at vi skulle stirre folk i senk. Vi ble enige om at vi skulle ha øyenkontakt hele tiden, mens vi gikk forbi dem.                   Først var det  en gammel mann, jeg og vennina mi så han dypt inn i øynene. Han så på oss fort og så så han vekk, det virket ikke. Så kom det ei dame forbi hun så også vekk. Så hele det komseptet med å stirre folk i senk virket ikke. Etterpå så gikk vi i stallen til en hest med navn Minaret. Fineste hesten <3  Det var er katt der også den har ikke noe navn. Senere så gjorde vi lekser og gjorde testet øyen skygger.     Senere den dagen fikset jeg neglene mine og det var det som skjedde den dagen ;) The vampire diaries begynte i Usa i går og jeg gleder meg sånn til det kommer til norge??? Team delena <3    .I går  så hadde vi matte prøve på skolen. Vi har ikke gjort så mye på skolen i går  utenom at vi sluttet klokken 12.30. Det regnet når jeg skulle gå hjem så jeg ventet i skuret på skolen med noen venner i en halv time. Jeg ventet på at to av venninnene mine skal komme på liggebesøk i går. Hun ene (Andrea) kom når jeg skrev dette innlegget og da la jeg det litt til siden. Litt senere kom hun andre venninna mi (sofie) Vi var ute og hadde nsp og spiste chips. I dag så har vi ikke gjort så mye vi har nettop stått opp. Jeg har bestilt to neglelakker på Blush.no de kommer nok i dag.Skypet litt med Alex tidligere i går.


Gårsdagens antrekk.


Neglene mine akkurat nå.


Hva du trenger.


Liker ?


Har bestilt neglelakker i posten. Kommer sikkert i dag :D


Bart

 

-aklove.blogg.no

 

 

2 kommentarer

Susann

07.10.2013 kl.23:38

Legga neglalakk på meg ein gång eg e me deg :)

anna heyn kallevik

08.10.2013 kl.17:11

Susann: Ja det kan me sikkert ;)

Skriv en ny kommentar

anna heyn kallevik

anna heyn kallevik

12, Karmøy

Jeg er en jente på 12 år som liker negledesign og lesing. På denne bloggen blogger jeg om the vampire diaries (TVD) og delirium bokserien. Jeg blogger en del om dagen min og om livet mitt. Du kan følge meg på Insta: Annaheynkallevik_p

Kategorier

Arkiv

hits