dagen i dag + MER!

Hallo alle sammen dagen i dag har vært helt ok ♥ Vi har den snilleste læreren, så skole er egentlig ikke noe stort problem. Det er helt greit på skolen, men ikke misforstå jeg VIL ikke gå på skole.

 Vi har da byttet litt på lærere i det siste, vi har ikke bare en lærer vi har nå tusenvis av lærere. Vi har jo klasseforstanderen Lovise, som er veldig hyggelig. Men vi har vikarer, og noen av dem er ikke like hyggelige.

 Vi hadde en lærer i dag som er skikkelig streng, hun overreagerer til alt, Absolutt alt ! Når en gutt i klassen skulle svare så snudde ei jente seg, for å se på han når han svarte, og da sier denne læreren: DU DER!

DER ER IKKE TAVLA!!!!! NÅ MÅ DU SE FRAM!!! SE FRAM NÅ ! Sier hun mens hun tramper og hopper i bakken. Det er vel det du vil kalle å overreagere? De to siste timene i dag så så vi film.

 Det var the witches/heksene av Roald Dahl. Ikke akkurat en film som falt i smak, men film er film ikke sant?

_________________________________________________________________________

Jeg har tenkt til å lage spørsmålsrunde og vil ha litt flere spørsmål så gjerne kommenter ;)

 _________________________________________________________________________

 

 

Dagens antrekk er da ganske så enkelt ikke noe spessielt en rose bluse med blonder og en olabukse.Jeg har fått buksa og blusen av to av tantene mine :D

 


Aner ikke hvor denne ringen er i fra ,men den er i allefall fin <3Jeg har fått meg en ny neglelak til samlingen min den er litt liten (skal kjøpe to til i helga som kommer)

 Jeg likte denne neglelakken fordi den hadde en perle glans og den så litt pink,pink,pink ut  I ♥ it ♥♥♥ 

 

-AKLOVE

  

 

2 kommentarer

Susann

01.10.2013 kl.23:23

For ein lerar!

anna heyn kallevik

02.10.2013 kl.13:18

litt i strengaste lage ja ;)

Skriv en ny kommentar

anna heyn kallevik

anna heyn kallevik

12, Karmøy

Jeg er en jente på 12 år som liker negledesign og lesing. På denne bloggen blogger jeg om the vampire diaries (TVD) og delirium bokserien. Jeg blogger en del om dagen min og om livet mitt. Du kan følge meg på Insta: Annaheynkallevik_p

Kategorier

Arkiv

hits