Tilbake!!

Heiia alle sammen <3 i dag har jeg ikke gjort så mye.... Jeg har vert på skolen igjen etter en laaaang ferie! Kjekt å se folka igjen men, hvem liker egentlig skole? Så da jeg kom hjem spiste vi middag. Det var ikke noe spess ;) Så jeg har gjort lekser for noen timer siden, så gikk jeg ned til Cristine lekte med Sofia :D så nå sitter jeg her. For det har ikke skjedd så mye i dag ;) Jeg ville på slutten gi litt informasjon : I morgen kommer sannsynlig bildene fra påsken på bloggen. Og svarene på spørsmålene dere har stilt kommer kanskje på torsdag,fredag eller lørdag ;)
Håper dere kan si ifra til venner om denne bloggen til andre også ;)

Hvilken ville du valgt???

-aklove

Én kommentar

Therese

04.04.2013 kl.23:34

Hellluuuu! Ellevillt lekker blog. Føler du tar den seriøst. Da blir det gøyere å lese! Jeg brukte å blogge tidligere, men det var så mange frekke kommentarer at jeg måtte bare slutte. Det må ikke skje med deg! Da vinner de mobberne. Men jeg har noe til deg :-P! Jeg ble akkurat med i en bra konk hvor du kan vinne en iPad mini. Jeg har utrolig lyst på en, så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-D Prøv da vel!

Skriv en ny kommentar

anna heyn kallevik

anna heyn kallevik

12, Karmøy

Jeg er en jente på 12 år som liker negledesign og lesing. På denne bloggen blogger jeg om the vampire diaries (TVD) og delirium bokserien. Jeg blogger en del om dagen min og om livet mitt. Du kan følge meg på Insta: Annaheynkallevik_p

Kategorier

Arkiv

hits