Overnatting og muffinsbakst :D

Heiia alle sammen :D Jeg har bare så mye og fortelle dere! Det hele begynnte LItt tidligre i går morges.....  Jeg hadde tenkt til å passe sofia! Den søteste ungen i hele verden ! 

Jada jeg passet på henne men først så måtte Andrea komme <3 !!! Andrea en god vennine skulle sove over hos meg og det gjorde hun :D hun er faktisk her akkurat nå!! 

Da hun kom satt vi oss ned og spilte wii!!! Eller supermario for og undrestreke poenget :D Det var kjempegøy! Så gikk vi til byen og lekte med sofia i parken :) Hun føyste og rusjet.

Da vi skulle gå hjem så gikk vi innom spar for og kjøpe bolle/nam-nam til sofia!! Vi kjøpte også en muffinsblanding! Så vi hev det i handlevogna som sofia gikk med.  Så vi gikk hjem igjen.

Da vi var kommt inn til tante (mammaen til sofia) så satte vi oss ned for og spise ostepop!!! Jeg åpnet pakken med Muffinsblanding og så oppi. Etter en stund så andrea på utløpsdatoen.

8 oktober 2012!!!! Den var gått ut for 5 måneder siden!!! Så vi rasket oss tilbake før de stengte. Der fikk vi byttet den i en ny :D Så da gikk vi hjem og bakte :D Etter på satt vi oss ned spiste mat, drakk slush og spiste chilli!!!

Det var så sterkt at det føltes som om tungn min datt av!!!Nå har vi spist opp cupcakesene her kommer det noen bilder kos dere :D


deigen klar til bruk!!


andrea vennen som baker !!snop og freia påskeegg nam-nam!!


Litt mye søl men-men...


dette var da hva vi brukte:Dpåskeegg med hull hehe!!!


Yummy yummy :D

nam nam strøssel er godt :Dmjau-mjau i'm a cat :*


plakater :D


andrea skal jo sove over :D

 

håper dere likte bildene :D

-aklove

 

Én kommentar

helena

10.02.2013 kl.12:43

så pen andrea var <3

Skriv en ny kommentar

anna heyn kallevik

anna heyn kallevik

12, Karmøy

Jeg er en jente på 12 år som liker negledesign og lesing. På denne bloggen blogger jeg om the vampire diaries (TVD) og delirium bokserien. Jeg blogger en del om dagen min og om livet mitt. Du kan følge meg på Insta: Annaheynkallevik_p

Kategorier

Arkiv

hits